Våtromsmaling Produkter

Se her alle Våtromsmaling produkter

 

Malings-
produsenter
Klikk her for mer informasjon Produkter Produkt detalj
Jotun LADY Våtrom –  Eneste maling godkjent for våtrom.
– Fuktbestandig
– Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem
– Dekkgaranti på to strøk
Nordsjö Robust Våtromsgrunning Robust Våtromsgrunning er en kombinert grunning og lim i ett for bruk i våtrom.
For best resultat, sparkle ved behov med Nordsjö Sparkel Våt. Bruk Robust Våtromsgrunning for liming og grunning i en opperasjon ved oppsetting. Ferdigmal (med ny rulle) med Robust Våtromsmaling 2 ganger
Nordsjö Vegg & Tak Robust Våtromsmaling  Robust Våtromsmaling er en halvblank maling til våtrom innendørs på puss, betong, gipsplater og andre bygningsplater. Hovedområde for bruk er baderom, storkjøkken, legemiddelindustri, sykehus og andre miljøer som krever høy vaskbarhet.
Robust Våtromssystem: For best resultat, sparkle med Nordsjö Sparkel Våt etter behov. Bruk Robust Våtromsgrunning ved oppsetting av vev, for liming og grunning i samme operasjon. Ferdigstryk (med ny rull) 2 ganger med Robust Våtromsmaling. Ferdigmalte flater skal tørke i 5 dager før de utsettes for vann.
Beckers  Våtromsmaling Våtromsdekk gir en meget vannavisende slagtålig, smussavisende og porefri overflate.
Våtromsdekk er en halvblank lateksmaling. Våtromsdekk inngår i Beckers malingssystem for våtrom.
Malingen gir en lav rund overflatestruktur, og gulner ikke.
Andra bruksområder er hyginiske rom på sykehus og innenfor matvareindustrien.
Beckers  Scotte GT-20 Halvmatt og akrylatlateksmaling med høy dekkevne. Gir en lav, myk kornethet med god vaskbarhet. På grunn av sin svært gode heft på tidligere lateks-, alkyd- og oljemalingsbehandlede overflater, er den egnet til reparasjonsmaling. Scotte GT-20 benyttes hovedsakelig i kjøkken, våtrom, trappeoppganger og entreer.[…Les mer]
Den passer bra til for eksempel puss, betong, sandsparklede overflater, trefiber-, spon og gipsplater, vev, tapet og tidligere malte overflater. Scotte GT-20 hefter blant annet godt til overflater som tidligere er malt med lateks-, alkyd og oljemaling, og den egner seg derfor bra som reparasjonsmaling. Den lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Den gir en rund og myk kornethet, tørker raskt og gulner ikke ved aldring. Dekkeevnen er meget god.