Tyrilin Eksteriør

 • Tyrilin Tjærebeis
  Produkttype: Tyrilin Tjærebeis er en transparent utendørs trebeskyttelse av høy kvalitet, som gir treverket en særegen lød og et eksklusivt utseende. Den er basert på naturproduktet tretjære, blandet med værbestandige alkydoljer. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet. Tyrilin Tjærebeis har et høyt tørrstoffinnhold og trenger godt inn i treverket. Den gir en vannavvisende overflate og motvirker oppsprekking.
  Tyrilin Tjærebeis leveres i 9 ferdigfarger og i baser. Ferdigfargene gir ekstra lød og fargespill i treverket og basene gir deg muligheten til å velge akkurat den nyansen du ønsker.
  Bruksområder: Tyrilin Tjærebeis benyttes på nytt, ubehandlet, impregnert eller tidligere tjærebeiset utendørs treverk. Benyttes på tømmerbygninger, hytter, stabbur, gjerder, naust og hus med villmarkspanel. Tyrilin skal påføres rett på treverket uten oljegrunning som første strøk.
 • Tyrilin Terrassebeis
  Produkttype: Tyrilin Terrassebeis er en slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir terrassen din et vakkert, blankt og eksklusivt utseende. Tyrilin Terrassebeis er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Terrassebeisen kan påføres fra 0 °C og vil tåle regn og fuktighet bedre enn vanlige vanntynnbare terrasseoljer etter påføring. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet og lød i treverket.
  Tyrilin Terrassebeis har et høyt tørrstoffinnhold og trenger godt inn i treverket. Produktet gir en beskyttende hinne og god slitestyrke i forhold til tradisjonelle terrassebeiser. Tyrilin Terrassebeis gir en vannavvisende overflate og motvirker oppsprekking. Inneholder aktive midler mot overflatesopp og alger. Tyrilin Terrassebeis leveres i 4 vakre ferdigfarger med fjellets lød.
  Bruksområder:Tyrilin Terrassebeis benyttes på nytt og tidligere beiset, impregnert terrassegulv.
 • Tyrilin Tjæredekkbeis
  Produkttype: Tyrilin Tjæredekkbeis er en høykvalitets utendørs dekkende trebeskyttelse som gir en avdempet trestruktur. Den er basert på værbestandige alkydoljer iblandet ren furutretjære. Tyrilin Tjæredekkbeis har et høyt tørrstoffinnhold og trenger godt inn i treverket. Tyrilin gir en vannavvisende overflate og motvirker oppsprekking.
  Bruksområder: Tyrilin Tjæredekkbeis brukes til behandling av nytt eller impregnert treverk, og over tidligere tjærebeisede, beisede og dekkbeisede flater. Tyrilin skal påføres direkte på treverket uten oljegrunning som første strøk.
 • Tyri Tretjære
  Produkttype: Tyri Tretjære er et naturprodukt og består av 100 % ren tretjære. Bruken av tretjære har lange tradisjoner i Norge og i norsk byggeskikk. Tretjæren gir treverket et vakkert, patinert og eksklusivt utseende og dufter godt av tjære. Tyri Tretjære er en mørk og tyktflytende naturlig tretjære.
  Bruksområder: Tyri Tretjære benyttes til utvendig behandling av nytt, ubehandlet, impregnert eller tidligere tjærebehandlet treverk. Benyttes på tømmerbygninger, hytter, hus, stabbur, naust, gjerder, brygger, trebåter o.l.