Trestjerner

  • Gulvmatt – TreStjerner Gulvmatt er en helmatt lakk som har oljens estetiske utseende og lakkens bruksegenskaper. Anvendes på ubehandlet eller tidligere behandlet tre og parkettgulv. Da TreStjerner Gulvmatt ikke gir synbare lakkstriper eller overlappingsfelter, kan du fint skyve møbler over på den ene siden av rommet og lakke på den andre siden. For så å fortsette på den andre siden etterpå. TreStjerner Gulvmatt gir et lunt og dempet utrykk og er ideell for overlakking av oljede flater.
  • Klarlakk – En oljelakk med allsidige bruksområder. Denne slitesterke lakken gir treverket en nydelig lød. Du får den i blank, halvblank og silkematt. Du kan også bruke den på oljede eller beisede flater. TreStjerner Klarlakk kan brukes på tre-og parkettgulv, samt benker, møbler og andre interiørflater.
  • Gulvlakk – TreStjerner Gulvlakk er en vanntynnbar lakk for tre, parkett og kork. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. TreStjerner Gulvlakk gir et lyst utseende på lyse tresorter og en fin lød på mørke tresorter. TreStjerner Gulvlakk kan anvendes på tidligere lakkerte, oljede og lutede flater. Fås i halvblank. Ønskes et helmatt utseende anvendes TreStjerner Gulvmatt.
  • Gulvolje – Eksklusiv gulvolje for tre og parkett. Gir en silkematt overflate som er smussavisende og lett å rengjøre. TreStjerner Gulvolje anvendes på nye og nedslipte tregulv, og på nedslipte parkettgulv. Den er også velegnet til lutbehandlede gulv, hvor man ønsker å tilføre treet en gylden lød (naturell), eller en fin hvitskuret overflate (hvit). Den beskytter og fremhever treets naturlige nyanser og struktur. Oljen kommer ferdig i naturell og hvit, kan også blandes i mange farger. Sluttresultatet er helt avhengig av underlagets struktur og sugeevne, antall behandlinger og påføringsmetode. Det er viktig at gulvoljen kun trekker inn i treverket og ikke tørker på overflaten./li>
  • Gulvmaling – TreStjerner Maling for gulv anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. TreStjerner Maling for gulv er luktsvak, hurtigtørkende og meget slitesterk. Du får den i halvblank glans.
  • Betongmaling – TreStjerner Betongmaling er halvblank, vanntynnbar akrylmaling som anvendes innendørs på betonggulv og betongvegger. Betongmalingen er slitesterk, luktsvak og lett å påføre og påføres både på ubehandlede og tidligere malte betonggulv i kjeller, oppholdsrom, boder og lignende TreStjerner Betongmaling kan blandes i mange farger. Du kan også velge å olje betong