Topp 10 boligdesign blogger fra hele verden

Hvordan bor folk i andre land? Hva er trendene innen interiør og livsstil? Hva er estetisk vakkert for dem? Som et internasjonalt team presenterer vi utvalgte blogger designere og innredningsmagasiner fra hele verden, som du kan bruke som en inspirasjon og som et vindu mot verden. Hvis du har andre anbefalte blogger funnet på nettet, gi meg beskjed. Ellers: Ha det gøy!

 

BODIE AND FOU

Bienvenue en France! De franske søstrene Elodie (Bodie) og Karine (Fou) drømte lenge om å starte en nettbutikk for stilige og originale møbler laget av europeiske designere. Drømmen har nå blitt en realitet.

 

THE STYLE FILES 

Denne designbloggen fra Nederland, hvor Danielle de Lange blogger jevnlig om levende ideer og livsstil har blitt fort populær. Danielle leter rundt om i verden for å finne og tilby unike møbler og dekor for ditthjem.

 

DESIRE TO INSPIRE

Begrepet designblogg er enkel, men unik: En kanadisk og en australsk prøver å inspirere de levendes verden. Selv om de aldri har møttes i det virkelige liv, deler de sin lidenskap. Nemlig design. Best Home Decor blogg i 2008 ***

 

DESIGN SPONGE

Lyst på et snev av Brooklyn? Grace Bonney har på sin bolig-design blogg daglig 75.000 unike lesere overbevist av FØR / ETTER overskriften.Der vil du finne tips om hvordan gamle rom blir forvandlet til nye, vakre rom som du selv gjerne kunne bodd i.

 

FAMILLE SUMMERBELLE

Bak navnet Belle Famille Summer er franskkvinnen Julie å finne. Hun designer tekstiler og tilbehør til hjemmet som hun presenterer på bloggen sin, og deler bilder av sitt eget hjem og valg av design og dekor. Julies mann er britisk og de bor sammen med sine to barn i Frankrike.

 

MISS MOSS 

Nei, det er ikke Kate Moss som blogger her, men den sørafrikanske Diana som liker “uvanlige ting som er fine å se på” Resultatet er atmosfæriske og noen ganger fantastiske bilder av utenlandske soverom, stuer og kjøkken.

 

THE FABRIC OF MY LIFE

Bloggeren Kate bor i London, og tar imot alle besøkende til nettstedet sitt med følgende ord:“Velkommen til mitt liv: en inspirasjons blogg. Et sted hvor jeg kan sortere alle mine designideer, lidenskaper, tanker og refleksjoner på en stor plattform “

 

STYL.IN

STYL.IN er et voksende nettverk av kreative mennesker rundt tema som design, stil og livsstil, trender, arkitektur og interiørdesign. Alle som ønsker å bringe sine ideer og inspirasjon i enhver form er velkommen til STYL.IN.

FREUNDE VON FREUNDEN 

En blogg med en unik idé. Frederik Frede og Ailine Liefeld hadde den opprinnelige ideen til å ta en titt på Berlinhjemmene til folk av ulike nasjonaliteter med et fotokamera. Resultatet er en imponerende serie fotografier og interessante intervjuer.

 

SCHÖNER WOHNEN

En original og flott blogg om aktuelle livsstils trender, designmesser og hverdagslige kuriositeter.