Skru tapetet opp på veggen

Ferdigtapetserte plater gir deg ny vegg på 1-2-3.

Fra nå av er det ikke lenger nødvendig med å sparkle, grunne og male. Med nye tapetserte plater er det bare å skru i vei istedenfor.

Sponplater Walls4You av Forestia og Byggma kan skrus enkelt opp og klikkes sammen, uten at du behøver å sparkle skjøten.

Tapeten er fibertapet, og platene kommer i 40 ulike dekorer og tre kolleksjoner: trend, klassisk og grunnleggende. Det er også flere ulike kombinasjonsmuligheter mellom mønstrete tapet og ensfarget, slik at du kan for eksempel ha en vegg med mønster og resten ensfarget.

Platene bygger 12mm, og de kan monteres rett på stenderverk 60-60, eller du kan bruke dem som rehabiliteringsplater på eksisterende vegg. Størrelsen på platene er 620 x 2390mm, altså ganske standard veggplatestørrelse.

Et annet liknende produkt for fremtidens vegger heter PL Wall og produseres i Sverige. Dette er et nytt og revolusjonerende produkt, som kommer ferdig malt i ønsket farge og er enklere og billigere i bruk, og dersom du ønsker å tapetsere i tillegg, slipper du unna sparklingen og grunningen.