Murmaling Produkter

Se her alle Murmaling produkter

 

Malings-
produsenter
Klikk her for mer informasjon Produkter Produkt detalj
Beckers Pussfasade og betong Kivisil Fasademaling Vannfortynnbar silikonhartsmaling med svært gode diffusjonsegenskaper. Maks kornstørrelse er 0,3 mm.Beregnet på betong, puss og liknende overflater utendørs.
Når du maler på kalk maling eller kalk gips anbefales Kalkmaling.
Grunnmurs-maling En helmatt lateksbasert maling beregnet for sementpuss, betong, lettbetong og lignende. Grunnmursmaling er meget miljøvennlig. Grunnmursmaling er lett og arbeide med at påføre, den trenger dypt inn i underlaget og gir en værbestandig overflate som tåler riper og skraper.
Nordjö Mur Murtex V Akryl Murtex V Akryl er en helmatt fasade- og grunnmursmaling. Murtex V Akryl er beregnet til betong, lettbetong, KC puss og fasadeplater av fibersement.
Underlaget skal være fast og rent for smuss, fett og andre forurensninger.
Murtex V Hydrogrunn Murtex V Hydrogrunn er en seis beregnet til porøse og smittende puss- og betongflater.
Murtex V     Silikat Murtex V Silikat er en 1-komponent vannglassmaling beregnet for maling utendørs på puss, betong, fibersementplater, tegl, samt gamle silikatbehandlede og underlag som tidligere er behandlet med mineralske malinger.
Flügger Fasademaling Facade Betong Facade Betong gir en matt og robust overflate, som beskytter betongfasader mot nedbrytende virkninger fra vær og vind. Vann og co² trenger ikke inn.
Facade   Universal Facade Universal er den beste fasademalingen til kalkede, malte og lett porøse fasader. Du oppnår en pen, matt overflate med et nesten kalket utseende.
Facade Silikat Sørg for god avdekning ved vinduene, for malingen har en etsende virkning på glass.
Grunnmaling Facade   Armering Grunnmaling Facade Armering Facade Armering er en grunnmaling, som skaper de beste forutsetninger for et godt sluttresultat, fordi den utfyller revner og sprekker i muren.
Jotun Murmaling Premium Murmaling Jotun Premium Mur maling, for all pusset mur, er Jotuns beste murmaling hvis egenskaper jobber sammen med muren. Gjennom sine pustende og vannavvisende egenskaper legger malingsfilmen til rette for en varig pen mur – uten flass og sprekker.
Akryl Mur Maling Akryl Mur Maling Jotun Mur Akryl Maling er beregnet for toppstrøk for betong, sementfiberplater og andre lite sugende underlag.