Gulvmaling Produkter

 Se her alle Gulvmaling produkter

 

Malings-
produsenter
Klikk her for mer informasjon Produkter Produkt detalj
Beckers Gulvmaling Plus Beckers Gulvmaling Plus passer bra til betonggulv innendørs. Den er en gulvmaling av høy kvalitet. Gulvmaling Plus kan også brukes på betongoverflater utendørs, som for eksempel trapper og balkonger, men krever da hyppigere vedlikehold ettersom utendørsklimaet bryter ned malingsfilmen raskere enn ved innendørs bruk.
Gulvmaling Plus inneholder ingen sterke løsningsmidler og er derfor skånsom både for deg som bruker produktet og miljøet.
Beckers Gulvmaling og gulvlakk Gulvmaling V Beckers Gulvmaling V er beregnet på betonggulv som er utsatt for normal slitasje. Den er en halvblank, lateksmaling og benyttes på gulv i kjellere, fyrrom, hobbyrom og lignende, det vil si overflater som utsettes for normal slitasje. Dersom man ønsker et mer attraktivt gulv med flerfargeeffekt, kan man strø på Beckers Gulvflinger og lakke over med Gulv Klarlakk, som gir en høyere glans og bedre slitestyrke. Gulvmaling V lukter ubetydelig ved maling og under tørking.
Beckers Gulvmaling og gulvlakk Gulv Klarlakk V Vanntynnbart. Overmalingsbar etter 8 timer. Overflatetørr etter ca. 2 timer. 5-7 m²/liter og behandling.
Beckers Gulvmaling og gulvlakk Gulvmaling Tre Beckers Gulvmaling Tre er en gulvmaling av høy kvalitet beregnet på tregulv innendørs. Gulvmaling Tre inneholder ingen sterke løsningsmidler og er derfor skånsom både for deg som bruker produktet og miljøet.
Beckers Gulvmaling og gulvlakk Gulvmaling Komp EPX-V Gulvmaling Komp A – , EPX-V Gulvmaling Komp B –  og EPX-V Gulvlakk Komp B –
Nordsjö Epolan V Akryl Epolan V Akryl er en halvblank gulvmaling for innendørs bruk. Brukes ved maling av betong og tregulv med lettere til normal slitasje. OBS! Ikke til garasjegulv.
Ved ommaling, vask flaten med egnet vaskemiddel og skyll nøye med vann. Fjern løstsittende maling og mattslip gulvet. Grunning brukes der hvor løstsittende maling er fjernet. Påfør 2 ganger med Epolan V Akryl. Ved nymaling skal flaten være ren for smuss, fett og lignende.
Nordsjö Gulv Epolan V Epoxi Gulv Epolan V Epoxi Gulv er en 2-komponent gulvmaling som er beregnet for betonggulv men kan også brukes på gulv av tre eller fiberplater. Egnet for gulv som utsettes for mekanisk og kjemisk belastning innendørs, industri etc.
Nye betonggulv skal være tørre og rene for smuss, olje etc og være herdet minst en uke. Cementhud fjernes gjennom sliping, sandblåsing eller syrevask.
Flügger Gulvmaling Fluganyl Gulvmaling Fluganyl Akrylgulvmaling er en gulvmaling med mange gode egenskaper spesielt utviklet til gulv. Blant annet er malingen diffusjonsåpen. Det betyr at gulvet ‘kan puste’. Problemet med at malingen skaller av blir derfor minimert. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten. Hvis du er i tvil, kan det være en god idé å bestille en fargeprøve først.
Flügger Gulv Flurethan Gulvmaling Flurethan Gulvmaling er en robust, diffusjonstett urethan gulvmaling. Produktet har meget god sammenflytning. Er lett rengjørlig, og slitesterk. Lukten fra en tørkende alkydmaling kan oppleves kraftig/ubehagelig. Lukten avtar med tiden under normal temperatur og luftfuktighet. For best mulig tørk, sørg for god ventilasjon og god temperatur. Velg alternativt akrylmaling som er vanntynnet og lukter vesentlig mindre.
Flügger Gulv EPV Gulvmaling EP-V Gulv er en 2-komponent, vannbasert, blank epoxymaling til betong gulv innendørs. Kan også brukes på tregulv innendørs. Brukes til gulv innendørs som er utsatt for hard belastning i bolig og industri. Les produktblad for produktanvendelse. Les sikkerhetsblad for faremerking.
Flügger Gulv Gulvlakk Gulvlakk beskytter gulvene dine så de tåler slitasje, smuss og vask. Du kan velge mellem 3 glansgrader: Ultramatt, halvblank og blank. ‘Ultramatt’ har lakkens slitestyrke, samtidig med at gulvet ditt får et oljebehandlet utseende. Du kan bruke denne gulvlakken, hvis gulvet ditt er ubehandlet eller har vært lakkert før.
Flügger Gulv Gulvolje Med Gulvolje er tregulvet ditt bedre rustet til hverdagens slitasje og smuss. Gulvoljen gir treet en varm glød og en matt overflate, som er vann- og smussavvisende. Velg Klar Gulvolje til harde, mørke tresorter, og Hvit Gulvolje til lyst tre. Ekstra tips: Du kan vedlikeholde det gode resultatet ved å bruke Pleiepasta som flekkbehandling på særlig slitte steder ca. en gang om året. Så kan du vente lengre, før du må olje hele gulvet neste gang.
Scanox Gulvmatt TreStjerner Gulvmatt er en helmatt lakk som har oljens estetiske utseende og lakkens bruksegenskaper. Anvendes på ubehandlet eller tidligere behandlet tre og parkettgulv. Da TreStjerner Gulvmatt ikke gir synbare lakkstriper eller overlappingsfelter, kan du fint skyve møbler over på den ene siden av rommet og lakke på den andre siden. For så å fortsette på den andre siden etterpå. TreStjerner Gulvmatt gir et lunt og dempet utrykk og er ideell for overlakking av oljede flater.
Scanox Trestjerner Gulvlakk TreStjerner Gulvlakk er en vanntynnbar lakk for tre, parkett og kork. Den er slitesterk, tørker hurtig og luktsvak. TreStjerner Gulvlakk gir et lyst utseende på lyse tresorter og en fin lød på mørke tresorter. TreStjerner Gulvlakk kan anvendes på tidligere lakkerte, oljede og lutede flater. Fås i halvblank. Ønskes et helmatt utseende anvendes TreStjerner Gulvmatt.
Scanox Trestjerner Gulvolje Eksklusiv gulvolje for tre og parkett. Gir en silkematt overflate som er smussavisende og lett å rengjøre. TreStjerner Gulvolje anvendes på nye og nedslipte tregulv, og på nedslipte parkettgulv. Den er også velegnet til lutbehandlede gulv, hvor man ønsker å tilføre treet en gylden lød (naturell), eller en fin hvitskuret overflate (hvit). Den beskytter og fremhever treets naturlige nyanser og struktur. Oljen kommer ferdig i naturell og hvit, kan også blandes i mange farger. Sluttresultatet er helt avhengig av underlagets struktur og sugeevne, antall behandlinger og påføringsmetode. Det er viktig at gulvoljen kun trekker inn i treverket og ikke tørker på overflaten
Scanox Trestjerner Gulvmaling TreStjerner Maling for gulv anvendes på tre, betong, og laminatgulv. Malingen kan blandes i mange farger og er lett å påføre. TreStjerner Maling for gulv er luktsvak, hurtigtørkende og meget slitesterk. Du får den i halvblank glans.
Scanox Butinox Butinox Terrassebeis Butinox Terrassebeis er en miljøvennlig, vanntynnet spesialbeis for utendørs, impregnert treverk. Produktet har svært god inntregningsevne og gir en meget vannavvisende overflate. Butinox Terrassebeis er værbestandig og gir lengre vedlikeholdsintervaller enn tradisjonelle treoljer. Produktet inneholder effektive UV-absorbere og aktive sopp- og algehindrende midler for bedre
beskyttelse av treverket. Butinox Terrassebeis motvirker uttørking og oppsprekking av treverket, og gir en matt og elegant, mettet finish.
Bruksområder:
Butinox Terrassebeis benyttes til behandling av terrasser av impregnert treverk (terrassegulv, trapper, levegger, hagemøbler etc.).
Scanox Tyrilin Eksteriør Tyrilin Terrassebeis Tyrilin Terrassebeis er en slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir terrassen din et vakkert, blankt og eksklusivt utseende. Tyrilin Terrassebeis er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Terrassebeisen kan påføres fra 0 °C og vil tåle regn og fuktighet bedre enn vanlige vanntynnbare terrasseoljer etter påføring. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet og lød i treverket.
Tyrilin Terrassebeis har et høyt tørrstoffinnhold og trenger godt inn i treverket. Produktet gir en beskyttende hinne og god slitestyrke i forhold til tradisjonelle terrassebeiser. Tyrilin Terrassebeis gir en vannavvisende overflate og motvirker oppsprekking. Inneholder aktive midler mot overflatesopp og alger. Tyrilin Terrassebeis leveres i 4 vakre ferdigfarger med fjellets lød.
Bruksområder:Tyrilin Terrassebeis benyttes på nytt og tidligere beiset, impregnert terrassegulv.

Se her gulvlegging artikler:

Nyheter

Det finnes et betydelig utvalg gulvmaterialer, og mange elementer skal tas til etterretning når du skal finne gulvet som vil gjøre seg best i din bolig. Ting du bør overveie er blant annet estetikk, underlag, kostnader, vedlikehold, slitestyrke og renhold og kanskje til og med miljø. Dette er del 1 av en artikkel i to […]

Gulvlegging (del 2)

Nyheter

Det finnes et betydelig utvalg gulvmaterialer, og mange elementer skal tas til etterretning når du skal finne gulvet som vil gjøre seg best i din bolig. Ting du bør overveie er blant annet estetikk, underlag, kostnader, vedlikehold, slitestyrke og renhold og kanskje til og med miljø. Dette er del 2 av en artikkel i to […]