Veggmaling

 • Matt veggmaling Matt veggmaling med maksimal dekkevne.
  Matt veggmaling kan brukes til tak og vegger i stue, oppholdsrom, kontorer og deporum , der hvor overflaten ikke utsettes for kraftig tilsmussning eller slitasje. Matt veggmaling påføres med pensel eller rulle.Matt veggmaling finnes i Råhvit i 10ltr. spann, og innholdet i et spann rekker til 40-50 m² når man maler 2 ganger. Matt veggmaling kan også anvendes som filt- og vevfyller.
 • Flutex 7S Flutex 7S er en fyldig maling, som gir en matt og samtidig robust overflate, som er enkel å holde ren. Denne malingen er god til både vegger og tak. Flutex 7S er utviklet med en særlig egenskap for øyet. Når du ser på en vegg som er malt med Flutex 7S, vil du se akkurat den samme matthet, uansett hvilken vinkel du ser veggen fra. Det gjelder forøvrig alle våre malinger i S-serien. Flutex 7S er meget fyldig, og kanskje synes du at den er seig og drøy å arbeide med. […Les mer]

  Til gjengjeld får du garantert et flott resultat. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten.

 • Flutex 5 Flutex 5 er en god all round maling, hvor du får et flott, matt resultat kombinert med de gode egenskapene hos en slitesterk overflade, som kan tåle alminnelig rengjøring. Bruk den når du synes veggene trenger å bli frisket opp. Du behøver sannsynligvis kun å male én gang. Dansk TV2’s Basta og Søndagsavisen er enige. Begge har kåret Flutex 5 som den beste malingen. Og så er det ikke engang den dyreste. […Les mer]

  Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten.

 • Flutex 10 Flutex 10 er en solid maling, som gir en robust overflate med dempet glans. Hvis du bruker Flutex 10, kan du vaske dine vegger og også gni på gjenstridige flekker uten frykt for stygge skjolder. I det hele tatt er Flutex 10 en god maling til flater, som blir utsatt for slitasje og smuss som f.eks. skoler, institusjoner, kontorer og gangarealer. Samtidig har Flutex 10 fått tildelt miljømerket EU-blomsten. […Les mer]

  Flutex 10 er bedre enn andre malinger på en rekke punkter, især holdbarhet og vaskbarhet. Derfor har danske Forbrukerrådets magasin TÆNK kåret Flutex 10 til den beste malingen. Flutex 10 har samtidig en konsistens som gjør den overraskende lett å arbeide med. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten.

 • Flutex 20S Flutex 20S er en solid maling, som gir en halvmatt og samtidig robust overflate. Den tåler å bli vasket med alminnelig rengjøringsmiddel. Bruk den når du skal male på steder, som utsettes for ekstra slitasje og smuss, som f.eks. kjøkken, toalett eller gang. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten. .
 • Dekso 25 Dekso 25 er en ekstra solid maling med dempet glans. Overflaten blir maksimalt robust. Malingens egenskaper minimerer opptak av smuss og motvirker veggenes tendens til å bli gule med tiden. Vegger malt med Dekso 25 kan tåle høytrykksrengjøring med opp til 30 C° grader varmt vann. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten.
 • Dekso 5 Dekso 5 er en veggmaling, som gir en fin matt og samtidig overraskende robust overflate. Selvom du fjerner flekker fra veggen med en klut, kommer ikke veggen til å skinne, der hvor du har gnidd. Velg Dekso 5 til rom hvor det skal være plass til aktivitet og utfoldelse, samtidig med at veggene skal se vakre og matte ut. Når du velger veggmaling, er du ofte nødt til å velge mellom estetikk og robusthet. […Les mer]

  Dekso 5 er en helt ny generasjon av veggmaling, som gir deg begge deler. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten.

 • High tech Flere av våre kunder bruker Aluminiumsmaling til å male alminnelige vegger sølvgrå. Men egentlig er Aluminiumsmaling en spesialmaling, som brukes på jern og metall. Husk å grunne ubehandlet metall før du maler. (Jern skal ha Rusthindrende primer og sink skal ha Multiprimer.) Metall som er korrekt behandlet med Aluminiumsmaling, kan tåle å bli utsatt for temperaturer helt opp til 100 °C grader og ganske kortvarig enda 300 °C grader.
 • Whiteboard Vanntynnbar epoxymaling, 2-komponent, blank Epoxymaling påvirkes av UV-lys, og gulner med tiden
 • Tavlemaling Med Tavlemaling kan du lage en sort tavle, akkurat hvor du vil. Du kan skrive på tavlen med kritt, og viske det ut igjen som ved en tradisjonell skoletavle. Tavlemaling egner seg best til helt glatte overflater. De er enklest å skrive på. Du kan også bruke tavlemaling på tre og metall. Bare du husker å grunne først, hvis overflaten aldri har fått noen form for overflatebehandling eller maling før. Tavlemaling finnes kun i sort.
 • Magnetmaling Med magnetmaling kan du lage din egen oppslagstavle, akkurat der du har lyst. Bruk den på filt, vev, puss, betong, gipsplater, sparklede overflater og tre. For å oppnå den magnetiske virkningen skal du male 2-3 ganger, før du overmaler med den sluttmalingen du har valgt. Sørg for å velge en maling med minimum glans 7.
 • Sand Sand er en spesiell veggmaling, som inneholder partikler som minner om sand. Det gir veggene et rustikt preg. Bruk Sand innendørs der du ønsker en finpusset virkning. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten.
 • Forankringsgrunner Forankringsgrunner er vår klassiske all round grunning. Bruk den før du maler på byggematerialer som f.eks. puss og betong, gipsplater og sparklede overflater. På den måten sikrer du, at veggene suger til seg maling i passende mengde. Det blir med andre ord lettere å male, og resultatet blir merkbart bedre. Selvom grunningen er tyntflytende, er den dryppfri. Det betyr at den ikke renner nedover armene mens du maler. Grunningen ser blå ut, men blåfargen forsvinner, når grunningen har tørket inn.
 • Struktur 1½ Struktur 1½ er en grovkornet strukturmaling. Bruk den der du vil ha en rustikk overflate på vegger og tak. Du kan selv styre hvor grovt eller fint resultatet skal være. Med en kortluvet rulle blir strukturen finere, og med en langluvet rulle blir den grovere. Du kan stople med pensel eller børste for å arbeide enda mere med strukturen i denne malingen. Vi anbefaler at du maler over med en tradisjonell veggmaling.
 • Struktur 2½ Struktur 2½ er en fin strukturmaling. Bruk den der du vil ha en rustikk overflate på vegger og tak. Du kan selv styre, hvor grovt eller fint resultatet skal være. Med en kortluvet rulle blir strukturen finere, og med en langluvet rulle blir den grovere. Du kan stople med pensel eller børste for å arbeide enda mer med strukturen i denne malingen. Vi anbefaler at du maler over med en tradisjonell veggmaling.