Tre og metallmaling

 • Interiør Stop Primer Interiør Stop Primer brukes til ubehandlet eller tidligere behandlet tre innendørs, der hvor det er risiko for at fargestoffer fra for eksempel nikotin, vannskader og kvistgjennomslag missfarger den etterfølgende malebehandling.Gjennomslag fra kvister er dog et naturfenomen, som i noen tilfeller ikke kan stoppes. Overmales med vanntynnbar maling etter opptørk.
  OBS:
  Verktøyet skal rengjøres i fortynnet Metall Pro Cleaner straks etter bruk. Pensler må ikke settes i bløt i Metall Pro Cleaner.
 • Interior High Finish 50 Interior High Finish 50, er en tremaling, som gir en hard og holdbar overflate på kjøkkendører, vinduskarmer, paneler og møbler. Ditt innendørs treverk får en flott, glatt overflate, som er god å røre ved og enkel å holde ren med alminnelig universalrengjøring. Denne malingen er også velegnet til å male på metall. Husk å forsikre deg om at metallet allerede er rustbeskyttet, før du maler. Er det ikke tilfellet, så anbefaler vi at du bruker denne rustbeskyttelsen først. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten.
 • Interior High Finish 20 Interior High Finish 20, er en tremaling, som gir en hard og holdbar overflate på kjøkkendører, vinduskarmer, paneler og møbler. Ditt innendørs treverk får en flott, glatt overflate, som er god å røre ved og enkel å holde ren med alminnelig universalrengjøring. Denne malingen er også velegnet til å male på metall. Husk å forsikre deg om at metallet allerede er rustbeskyttet, før du maler. Er det ikke tilfellet, så anbefaler vi at du bruker denne rustbeskyttelsen først. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten.
 • Interior High Finish 90 Interior High Finish 90, er en tremaling, som gir en hard og holdbar overflate på kjøkkendører, vinduskarmer, paneler og møbler. Ditt innendørs treverk får en flott, glatt overflate, som er god å røre ved og enkel å holde ren med alminnelig universalrengjøring. Det finnes 3 glansgrader, hvorav Interior High Finish 90 er den mest glansfulle. Denne malingen er også velegnet til å male på metall. Husk å forsikre deg om at metallet allerede er rustbeskyttet, før du maler. Er det ikke tilfellet, så anbefaler vi at du bruker denne rustbeskyttelsen først. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten.
 • Easy Finish 40 Fyldig og dryppfri akrylmaling. En geléagtig konsistens som gjør den meget lett å male med, og den flyter og dekker godt. Gir en robust overflate, som er lett å rengjøre.
  Bruk den innendørs på tre f.eks. på dører, dørkarmer, profilbredder, innfatninger og fotlister. Eller på jern og metal, som er rustbeskyttet. Anbefales ikke til f.eks. vinduskarmer og bordplater, hvor ting/gjenstander typisk annbringes. Bruk her Flügger Interiør High Finish, som er hardere i overflaten. I den første tid etter at emnet er malt, skal det behandles forsiktig for å ikke skade overflaten.
 • Easy Finish 70 Fyldig og dryppfri akrylmaling. En geléagtig konsistens som gjør den meget lett å male med, og den flyter og dekker godt. Gir en robust overflate, som er lett å rengjøre. Bruk den innendørs på tre f.eks. på dører, dørkarmer, profilbredder, innfatninger og fotlister. Eller på jern og metal, som er rustbeskyttet. Anbefales ikke til f.eks. vinduskarmer og bordplater, hvor ting/gjenstander typisk annbringes. Bruk her Flügger Interiør High Finish, som er hardere i overflaten. I den første tid etter at emnet er malt, skal det behandles forsiktig for å ikke skade overflaten.
 • Wood Sealer Skal du male en treoverflate med mange kvister? Kvistene frigir harpiks, som med tiden vil blande seg med malingen og danne misfarginger. Det problemet kan du unngå, hvis du starter med å behandle treverket med Interior Wood Sealer. […Les mer]

  Kvistlakken inneholder et blått fargestoff, som viser hvor kvistene er. Det er en god idé å gi et ekstra lag kvistlakk etter en halv time. Den blå fargen forsvinner når du avslutter med den malingen du har valgt til treverket.

 • Interior Wood Primer Interior Wood Primer er en tregrunning, som trenger godt inn i treverket og skaper det beste fundamentet for et godt sluttresultat. Tregrunningen hefter godt på både ubehandlet og malt tre.
 • Interior Fix Primer Interior Fix Primer er en heftgrunn til harde flater som keramiske fliser, PVC, laminat, lakkerte overflater – ja selv til glass er den velegnet. Bruk den hvis du f.eks. skal male om dine kjøkkenskap.
 • Interior High Finish 5 Interior High Finish 5 er en tremaling som gir et fyldig, emaljeaktig resultat. Samtidig får treverket ditt en matt og overraskende robust overflate, som er lett å gjøre ren.
  Denne malingen er også velegnet til å male på metall. Husk å forsikre deg om at metallet allerede er rustbeskyttet, før du maler. Er det ikke tilfellet, så anbefaler vi at du bruker denne rustbeskyttelsen først. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten.
 • Radiatormaling Vår radiatormaling, Interior Radiator Finish, dekker behovet uansett om din radiator er en vann- eller elradiator. Sørg for å stenge av, og vent på at radiatoren blir helt kald, før du maler. Slik sikrer du at malingen flyter pent sammen og danner en glatt overflate, med minimal risiko for striper. Er det vanskelig å komme til? Med vår tannbørstelignende radiatorpensel med myke hår, kan du male hele radiatoren, både på for- og baksiden. Det samme gjelder vår radiatorpensel med flaskerenserfasong.
 • Hobby Scandia Hobbyemalje egner seg godt til dine kreative prosjekter som f.eks. modellbygging, esker eller lignende. Samtidig gir vår hobbymaling en solid og holdbar overflate – også til utendørs formål. Den beskytter ikke mot rust, så husk å grunne først hvis du maler på metall. Velg ‘primer grå’ på listen under. Det er den mest velegnede grunning til metall, som skal males med hobbyemalje.Hobbymalingen fås i kraftige farger, og du kan kjøpe den i små mengder.
 • Multiprimer Multiprimer er en metallgrunning med den spesielle egenskap at den henger fast på selv det glatteste metall. Normalt vil det være nesten umulig å male f.eks. en hageport av galvanisert stål. Malingen vil simpelthen skalle av. Men når du bruker Multiprimer først, vil du oppleve at malingen blir sittende. Multiprimeren har samtidig en rusthindrende effekt. Det er alltid klokest å gjøre forarbeidet grundig. Vi anbefaler at du skraper av all løs maling og vasker metallet med Grunnrengøring 37, før du grunner.
 • Rusthindrende primer Rusthindrende primer er en grunning som motvirker rust på stål og jern. Grunningen kan brukes både innendørs og utendørs. Produktet inneholder oppløsningsbasert alkyd og tørker derfor hurtig. Du kan sikre deg den beste effekt av grunningen hvis du gjør forarbeidet grundig. Vi anbefaler at du skraper av all løs maling og vasker metallet med Grunnrengjøring 37, før du grunner. Husk at du skal male overflaten samme dag som du har grunnet den.