Takmaling

  • Flutex 2S Flutex 2S er en takmaling, som gir en helmatt og jevn overflate. Du kan oppnå et flott, nesten kremet resultat uten reflekser eller streker fra rullen. Når du skal reparere flekker, er Flutex 2S bedre enn andre takmalinger, fordi den hjelper deg med å bevare en vakker, jevn overflate. Flutex 2S er også et godt valg til rom med store glasspartier, hvor lyset ellers ville avsløre ujevnheter. Husk at matt maling egner seg best til rom som ikke blir utsatt for intens slitasje og smuss.
  • Flutex 5 Flutex 5 er en god all round maling, hvor du får et flott, matt resultat kombinert med de gode egenskapene hos en slitesterk overflade, som kan tåle alminnelig rengjøring. Bruk den når du synes veggene trenger å bli frisket opp. Du behøver sannsynligvis kun å male én gang. Dansk TV2’s Basta og Søndagsavisen er enige. Begge har kåret Flutex 5 som den beste malingen. Og så er det ikke engang den dyreste. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten.
  • Dekso 5 Dekso 5 er en veggmaling, som gir en fin matt og samtidig overraskende robust overflate. Selvom du fjerner flekker fra veggen med en klut, kommer ikke veggen til å skinne, der hvor du har gnidd. Velg Dekso 5 til rom hvor det skal være plass til aktivitet og utfoldelse, samtidig med at veggene skal se vakre og matte ut. Når du velger veggmaling, er du ofte nødt til å velge mellom estetikk og robusthet. Dekso 5 er en helt ny generasjon av veggmaling, som gir deg begge deler. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten.
  • Wall Fixer Hurtigtørkende, hvitpigmentert grunning som binder svakt bundne underlag, slik at de egner seg til maling og tapetsering. Forhindrer blæring som kan oppstå på grunn av vann i tapetlim og maling. Maksimal sperring mot inntrengning av vann Hurtig tørketid. Kan sparkles, males eller tapetseres etter ca. 4 timer Forhindrer blæring
  • Flutex 3 Flutex 3 er en takmaling som gir et helmatt resultat. Bruk den når du skal male steder som ikke utsettes for voldsom slitasje og smuss, som f.eks. taket i stuen eller gangen.