Fasademaling

 • Facade Impredur

  Facade Impredur er en luksusfasademaling med en rekke flotte egenskaper. Malingen er usedvanlig robust og gir maksimal beskyttelse mot regnvann og smuss fra trafikken. Samtidig får du en fin, matt overflate, som tillater vanndamp å trenge ut innenfra. Når du allikevel er i gang, anbefaler vi at du tar deg tid til en 3-trinns behandling. […Les mer]

  Det lønner seg nemlig i lengden. Du starter med Facade Primer, og når den er tørr bruker du et lag grunnmaling Facade Struktur. Til slutt avslutter du med fasademaling, Facade Impredur.

 • Facade Betong Facade Betong gir en matt og robust overflate, som beskytter betongfasader mot nedbrytende virkninger fra vær og vind. Vann og co² trenger ikke inn. Derfor blir armeringsjern i betong også beskyttet med denne malingen. Vann kan fordampe gjennom overflaten, samtidig med at regnvann forhindres effektivt i å trenge inn. Når du allikevel er i gang, anbefaler vi at du tar deg tid til en 3-trinns behandling.[…Les mer]

  Det lønner seg nemlig i lengden. Du starter med Facade Primer, og når den er tørr bruker du et lag grunnmaling, enten Facade Struktur eller Facade Armering. Så avslutter du med fasademaling, Facade Betong. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten. Hvis du er i tvil, kan det være en god idé å bestille en fargeprøve først.

 • Facade Universal Facade Universal er den beste fasademalingen til kalkede, malte og lett porøse fasader. Du oppnår en pen, matt overflate med et nesten kalket utseende. Vann kan fordampe gjennom overflaten, samtidig med at regnvann forhindres i å trenge inn. Når du allikevel er i gang, anbefaler vi at du tar deg tid til en 3-trinns behandling. Det lønner seg nemlig i lengden. Du starter med Facade Primer, og når den er tørr bruker du et lag grunnmaling, enten Facade Struktur eller Facade Armering. […Les mer]

  Så avslutter du med fasademaling, Facade Universal. Vær oppmerksom på at den fargen du ser på en computerskjerm, aldri vil være fullstendig identisk med hvordan fargen ser ut i virkeligheten. Hvis du er i tvil, kan det være en god idé å bestille en fargeprøve først.

 • Facade Silikat Sørg for god avdekning ved vinduene, for malingen har en etsende virkning på glass. Facade Silikat er en fasademaling, som har den egenskapen at vann og fukt lett kan fordampe gjennom overflaten. Malingens bindemiddel reagerer sammen med co² fra luften og kalk fra veggen, og danner en spennende, vekslende fargevirkning, så facaden får et levende og teksturaktig preg. […Les mer]

  Grunn med Facade Silikatprimer, før du maler. Og når du allikevel er i gang, anbefaler vi at du tar deg tid til en 3-trinns behandling. Det lønner seg nemlig i lengden. Du starter med Facade Silikatprimer, og når den er tørr, bruker du et lag grunnmaling, enten Facade Struktur eller Facade Armering. Til slutt avslutter du med fasademaling, Facade Silikat.

 • Facade Waterproof Fargeløs impregneringsveske, som trenger særdeles godt inn i mineralske overflater. Det oppnås en vannavisende overflate som beskytter mot fuktinntregning. Dermed minimeres risiko for frostsprenginger, og mur og fliser bevarer et nyere og friskere utseende i lenger tid. Begrenser mugg og soppvekst på overflaten. Behandlingen etterlater ingen spor på mur og fliser.
 • Facade Zero Normalt må man vente på varmere vær før man begynner på en fasadejobb. Men nå kan du forlenge sesongen med nye Facade Zero. Facade Zero kan påføres så snart termometeret kommer over frysepunktet. Facade Zero er elastisk og perfekt på betong- eller sementpuss fasader med små revner. Kan påføres ved lavere temperaturer enn andre fasademalinger på markedet. Helt ned til 0°C.
 • Grunnmaling Facade Armering Facade Armering er en grunnmaling, som skaper de beste forutsetninger for et godt sluttresultat, fordi den utfyller revner og sprekker i muren. Du vil oppleve at malingen din ganske enkelt henger bedre fast og ser flottere ut, når du har brukt et lag grunnmaling først.Grunnmaling brukes etter grunning og før sluttmaling.
 • Glassilkevev til fasade Glassilkevev er utviklet spesielt til utendørs bruk og gir en robust overflate. Sørg for at muren er så jevn som mulig. Det kan være nødvendig å sparkle hele veggen før du setter opp vev. Rull armeringslim på fasaden i rikelige mengder. Sett opp vev og rull igjen vevlim utenpå vått i vått. Avslutt med den malingen du har valgt.
 • Murgrunning Facade Primer Facade Primer er en murgrunning med egenskaper som forbedrer sluttresultatet ditt merkbart. Og så blir det enda lettere å få malingen til å dekke helt. Grunningen trenger inn og beskytter murverket ditt mot vann og fukt utenfra, samtidig med at fukt innenfra får lov å fordampe. Når du allikevel er i gang, anbefaler vi at du tar deg tid til en 3-trinns behandling. […Les mer]

  Det lønner seg nemlig i lengden. Du starter med Facade Primer, og når den er tørr, bruker du et lag grunnmaling, enten Facade Struktur eller Facade Armering. Til slutt avslutter du med den fasademalingen du har valgt.

 • Murgrunning Facade silikat primer Facade Silikatprimer er en fasadegrunning, som har den egenskapen at vann og fukt lett kan fordampe gjennom overflaten. Bruk den før du maler med Facade Silikat for å oppnå en spennende, vekslende fargevirkning, så fasaden får et levende og teksturaktig preg. […Les mer]

  Og når du allikevel er i gang, anbefaler vi at du tar deg tid til en 3-trinns behandling. Det lønner seg nemlig i lengden. Du starter med Facade Silikatprimer, og når den er tørr bruker du et lag grunnmaling, enten Facade Struktur eller Facade Armering. Til slutt avslutter du med fasademaling, Facade Silikat.

 • Grunnmaling Facade struktur Facade Struktur er en grunnmaling som skaper de beste forutsetningene for et godt sluttresultat, fordi den utjevner forskjellene i overflaten på steder hvor muren har vært reparert. Du vil oppleve at malingen din henger bedre på og ser flottere ut, når du har brukt et lag grunnmaling først.
  Grunnmaling brukes etter grunning og før sluttmaling.