Carboline Norge (Star)

Norge ligger helt i verdenstoppen når det gjelder oppussing, vi nordmenn elsker å vise frem vårt nymalte rom eller nyoppussede bad. Noen ganger er det nok med ett par strøk maling på veggen, mens andre ganger settes litt større prosjekter i gang. Populære farger endres stadig. For 20 år siden skulle alle male i “Kvikk-Lunsj” farger, den gangen var det de røde, grønne og okergule fargene som prydet våre hjem. For 10 år siden malte ”halve Drammen” stuene sine i Cafe Latte. Lyse farger er fortsatt mest aktuelt, men mange velger også å ha en vegg malt i en mørkere kontrastfarge. Fargevalg er veldig personlig, men Carboline-teamet gir deg gjerne råd og tips hvis du er usikker. I butikken deres finner du seks store interiørutstillinger med de mest populære fargene slik at du får et riktig inntrykk.
Deres nye Edel V serie er en miljøvennlig vannfortynnbar oljemaling, perfekt til panel, lister, dører etc. Edel V tørker raskt, er meget luktsvak, i tillegg til at den har slitestyrken og vaskbarheten til gammeldags og tradisjonell oljemaling.
Det sies at riktig maleverktøy er halve jobben, og dette er noe Carboline-teamet sier seg enig i. Du blir guidet fram til hva du trenger av maling og utstyr for å gjøre en profesjonell jobb. På miljøtapet, glassfiberstrie, gipsvegger og lignende, kan du bruke Carbolines Edel 10, en miljøvennlig vannfortynnbar akrylmaling som er enkel å påføre, og som gir ett perfekt resultat slik at du stolt kan vise frem ditt “nye” rom.