Vindusmaling

 • Perfekt Vindusmaling – Spesielt tilpasset maling av tre vinduer – utendørs og mellom. Perfekt Vindusmaling er lettstrøken at påfører og renner ikke. Brukes og så til andre tredetaljer som vinduslemmer, dører, vindskier, gjerder og hagemøbler.
  Lett å spare ut med mot glassflater. Gir en værbestandig overflate med god fargestabilitet.
 • Perfekt Tregrunn – Perfekt Tregrunn er en alkyd og linoljebasert grunnmaling for trefasader og vinduer utendørs. Trenger inn i treverket og motvirker fuktopptak. Har en god dekkevne og gir bra feste for dekkmaling maling. Benyttes til ny- og ommaling av trefasader og andre tredetaljer. […Les mer]

  Meget lettstrøken med bra inntregningsevne og vedheft, samt langtidsbeskyttesle mot vannopptak, kritting og fargeforandring. Anbefales spesielt som grunning under Perfekt Akrylatmaling og Perfekt Vindusmaling. Ved maling av vinduer følg bruksanvisningen for Perfekt Vindusmaling.

 • Perfekt Träimpregnering – En impregnerende, tyntflytende olje til beskyttelse av skjøter, endeved og andre utsatte steder på tre utvendig.
  Perfekt Treimpregnering trenger dypt inn i treverket og gir en god beskyttelse mot vannopptak som igjen minsker sprekkdannelser i treverket og malingen.
 • Vinduskitt – Vinduskitt for kitting av vinduer ved montering og reparasjoner av kittfalser før ommaling.
  Ekstra slitbart kitt som er basert på vegetabiske oljer.
 • Vindusmaling – Vindusmaling er en oljebasert maling beregnet til maling av vinduer og detaljer som dører utvendig.
  Den er lettstrøken at påføre og renner ikke.