Veggmaling

 • Scotte GT-20 – Halvmatt og akrylatlateksmaling med høy dekkevne. Gir en lav, myk kornethet med god vaskbarhet. På grunn av sin svært gode heft på tidligere lateks-, alkyd- og oljemalingsbehandlede overflater, er den egnet til reparasjonsmaling. Scotte GT-20 benyttes hovedsakelig i kjøkken, våtrom, trappeoppganger og entreer. […Les mer]

  Den passer bra til for eksempel puss, betong, sandsparklede overflater, trefiber-, spon og gipsplater, vev, tapet og tidligere malte overflater. Scotte GT-20 hefter blant annet godt til overflater som tidligere er malt med lateks-, alkyd og oljemaling, og den egner seg derfor bra som reparasjonsmaling. Den lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Den gir en rund og myk kornethet, tørker raskt og gulner ikke ved aldring. Dekkeevnen er meget god.

 • Elegant Grundfärg – Lateksmaling av høy kvalitet for grunning av vegger og tak innendørs. Grunningsmalingen er lett å påføre og har meget god fylde. Stopper sug i underlaget, slik at dekkmalingen får en jevn glans. Du benytters Elegant Grunn på underlag av puss, sparkel, betong, plater av spon og gips, samt vev. Malingen lukter ubetydlig under maling og tørking.
 • Elegant Veggmaling Helmat – Lateksmaling av høy kvalitet for vegger og tak innendørs. Lett å male med og gir en helmatt, avtørkbar overflate. Helmatt veggmaling av høyeste kvalitet. Lette å påføre, tørker raskt og gir en slitesterk overflate. Elegant Veggmaling Helmatt har en glans som passer bra i stuer, soverom og så videre. […Les mer]

  Den er velegnet til bruk på for eksempel puss, betong, sandsparklede overflater, trefiber- og gipsplater, vev, tapet og tidligere malte overflater. Den lukter ubetydelig under påføring og tørking. Dekkevnen er meget god.

 • Elegant Veggmaling Matt – Lette å påføre, tørker raskt og gir en slitesterk overflate. For de fleste underlag. Elegant Veggmaling Matt har en glans som passer bra i stuer, soverom og lignende. Den er velegnet til bruk på for eksempel puss, betong, sandsparklede overflater, trefiber- og gipsplater, vev, tapet og tidligere malte eller umalte overflater. […Les mer]

  Elegant Veggmaling inneholder ikke organiske løsningsmidler og filmdannere og lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Den gir en jevn kornethet, tørker raskt og kan overmales etter cirka 3 timer. Husk at en matt maling er mer ømfintlig for riper, tørking med våt klut, mekanisk slitasje (oppglansing) flekkforbedring enn maling med høyere glans.

 • Elegant Veggmaling Halvmatt – Lateksmaling av høy kvalitet for vegger og tak innendørs. Lett å male med og gir en halvmatt, avtørkbar overflate. Elegant Veggmaling Halvmatt har en godt avpasset glans for bruk i gang og kjøkken. Den er egnet på for eksempel puss, betong, sandsparklede flater, trefiber- og gipsplater, strie, tapet, vinyltapet og tidligere malte flater. […Les mer]

  Elegant Veggmaling Halvmatt hefter godt mog er meget godt egnet for reparasjonsmaling. Den lukter ubetydelig under påføring og tørking. Den gir en rund og myk struktur, tørker raskt og gulner ikke med tiden. Dekkevnen er meget god.

 • Elegant Harmoni Vegg – En meget ripefast og vaskbar veggmaling. Den gir en helmatt overflate av høy kvalitet med fin sandstruktur. Brukes med fordel på jevne underlag. Passer bra på både malte og umalte flater. Elegant Harmoni Vegg er egnet på for eksempel puss, betong, sandsparklede flater, trefiber- og gipsplater, strie, tapet, vinyltapet og tidligere malte flater.
 • Elegant Max – Beckers Elegant Max er en silkematt vannfortynnbar akrylatmaling med høy dekklevne. Den gir en lav, myk greng med god vaskbarhet. Med sin meget gode vedheft til underlag som tidligere er behandlet med lateks, alkyd egner den seg meget godt til om og reparasjonsmaling. Brukes f. eks i kjøkken, hverdagsrum, haller, kontorer og trappoppganger m.m.
 • Panelgrund – Beckers Panelgrunn er en grunn- og dekkmaling for maling av trepaneler innendørs. Den hindrer effektivt gjennomslag fra underlag som for eksempel gammelt, gulnet tre.
  Panelgrunn har også bra effekt på for eksempel nikotin, sot og vannskadede treoverflater.
 • Skoletavlemaling – Skoltavlemaling er en lateksmaling som gir en matt overflate beregnet till bruk av kritt.
  Den egner seg til maling av slette flater av sandspakel, puss, betong, bygningsplater av trefiber, spon og gips, glassfiberstrie, tapeter og lignende.
 • Magnetmaling – Matt, mørkegrå maling som gir feste til magneter. Gjør veggen om til oppslagstavle. Magnetmaling kan males på spon- og gipsplater, tapet eller glassfiberstrie. Magnetmaling er perfekt som oppslagsvegg i hjemmet, samt i kontor- og konferansemiljøer. Beckers Magnetmaling er malingen som gjør veggen om til en nyttig oppslagstavle. [Les mer] Ettersom Magnetmaling er overmalbar med Elegant Veggmaling, Scotte, Elegant Aqua Lakkmaling og andre, kombineres funksjon og ønsket fargesetting.
 • Decor Vegglasur – Matt, transparent lasur for ulike typer malte veggunderlag. Lang tørketid gjør det mulig å lasere større flater uten fare for inntørking, og dermed ujevn lasering. Decor Vegglasur fungerer utmerket på nesten alle underlag, som for eksempel papir-, vinyl- og vevtapet, sponplater, gipsplater, betong og pussede vegger. […Les mer]

  Passer best til maling innendørs på overflater med normal slitasje. Decor Vegglasur lukter lite ved maling og tørking. Vegglasuren gir mulighet til å skape tradisjonsrike, levende vegger med dybde og glans. Decor Vegglasur er transparent og kan brekkes med maks 1 % Tonex.

 • Decor Metalliclasur – For maling av metallskimrende flater på vegger og møbler.
  Finnes i sølv og gull, og kan også brekkes til mange andre flotte farger. Brukes normalt både som grunning og dekkmaling. Inneholder ikke lakknafta eller andre sterke løsemidler. Med Decor Metalliclasur kan du lage mange ulike effekter, avhengig av påføringsmetode.
 • Decor Brokett – Transparent spesialtilsetning. Gir mønstereffekter på en enkel måte. Den brukes innendørs på grunnede veggflater av puss, betong, trefiberplater, tapet og strie. Decor Brokett skal blandes i like deler med Elegant Veggmaling Halvmatt. Mønsterlasuren gjør at malingen tørker langsommere, så du rekker å suge opp deler av den med brokettrullen. Mønsterlasuren gir klassiske malingseffekter i et variert mønster raskt og enkelt.
 • Decor Marmorering – Decor Marmorering er en grunnlasur for ådrings- og marmoreringsarbeider innendørs. Decor Marmorering kan også brukes som tillegg ved svamping, sprutmaling og andre klassiske malingseffekter. Den brukes som grunnlasur ved marmorering og tre imitasjon arbeide. Kan også brukes som tillegg eller som den er ved bruk av svamp eller andre klassiske påførings metoder. Decor Marmorering er halvmatt, vannbasert og har derfor en lang forming/ påførings tid. Lasure lukter minimalt under påføring og tørking. Gulner ikke.
 • Beckerplast 7 – Matt lateksmaling for vegger innendørs. Beckersplast 7 benyttes til ny- eller ommaling av latexmalte overflater. Malingen er beregnet for bruk på puss, betong, sandsparklede overflater, trefiber-, spon- och gipsplater; vev og tidigere malte flater. Beckerplast 7 har ubetydlig lukt ved maling og under tørkning. Den gir en jevn, tett, myk struktur, tørker raskt og kan overmales etter cirka 3 timer. Den gulner ikke ved aldring.
 • Beckerplast 20 – Beckerplast 20 er en halvmatt täckmaling til tørre rom innvendig.
  Egner seg til malte og umalte underlag av puss, betong, strie og bygningsplater av trefiber, spon eller gips.
  Egner seg spesielt til vegger og tak. Vaskbar.
 • Webetonex – Helmatt lateksmaling beregnet på vegger og tak innendørs. Webetonex benyttes først og fremst i kjellere, garderober, lager og industrilokaler og andre rom der du ikke vasker veldig ofte og ikke vil fargen til gult. Den fungerer best på sandsparkel, puss, betong, sparklede falter, trefiber- spon og gipsplater. Malingen lukter ubetydlig ved påføring og tørking, gulner ikke og tørker fort.
 • Binder – Binder benyttes til å binde opp stoftiga flater i et maleri og tapetserbart overflate. Egenskapene hos Binder minsker risikoen for inntrengning av vanntynnede produkter og at det dannes pløser fra for eksempel tapetlim og maling.
 • Scotte 20 – Halvmatt lateksmaling beregnet på vegger og tak innendørs. Scotte 20 benyttes hovedsakelig i kjøkken, korridorer, gang, trappeoppganger, skoler og lignende. Den er velegnet på for eksempel puss, betong, sandsparklede overflater, trefiber-, spon- og gipsplater, vev og tidligere malte overflater. Fordi Scotte 20 ikke inneholder organiske løsningsmidler og filmdannere er den meget velegnet til bruk på daghjem, barnehager, sykehus og andre miljøer som er allergiømfintlige. Den er også meget skånsom sett fra et arbeidsmiljøsynspunkt. Scotte 20 lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Den gir en jevn kornethet, tørker raskt og kan overmales etter cirka 3 timer. Den gulner ikke ved aldring.
 • Scotte 5 – Helmatt lateksmaling beregnet på vegger og tak innendørs. Scotte 5 er velegnet til for eksempel puss, betong, sandsparklede overflater, trefiber-, strie, spon- og gipsplater, vev og tidligere malte overflater. Fordi Scotte 5 ikke inneholder organiske løsningsmidler og filmdannere, har den miljømerket for maling, EU-blomsten. Det gjør at Scotte 5 er meget velegnet til bruk på daghjem, barnehager, sykehus og andre miljøer som er allergiømfintlige. Scotte 5 lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Husk at helmatt maling er mer utsatt for riper, tørking med våt klut, mekanisk slitasje (oppglansing) og flekkforbedring enn maling med høyere glans.
 • Scotte 7 – Matt lateksmaling beregnet på vegger og tak innendørs som kontor. Scotte 7 benyttes hovedsakelig til oppholdsrom, kontor, stue, gang og trappeoppganger. Den er velegnet på for eksempel puss, betong, sandsparklede overflater, trefiber-, spon- og gipsplater, vev og tidligere malte overflater. Fordi Scotte 7 ikke inneholder organiske løsningsmidler og filmdannere er den meget velegnet til bruk på daghjem, barnehager, sykehus og andre miljøer som er allergiømfintlige. Den er også meget skånsom sett fra et arbeidsmiljøsynspunkt. Scotte 7 lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Den gir en jevn kornethet, tørker raskt og kan overmales etter cirka 3 timer. Den gulner ikke ved aldring.
 • Scotte Binder – Lateksbinderberegnet på forliming av sugende underlag innendørs i tørre rom. Ved tapetsering og oppsetting av vev og strie er det viktig at limet ikke trekker for mye inn i sugende underlag. Det må være igjen nok lim til å feste tapet og vev. Eksempler på sugende underlag: Betong, puss, enkelte sandsparklede overflater, gipsplater og andre bygningsplater. Scotte Binder er hvittonet slik at det er lett å se hvor man har påført produktet. Scotte Binder har en god hefteevne.
 • Scotte Grund – Grunning av vegger og tak innendørs. Den har meget god fylde og stanser suging i underlaget. Scotte Grunn brukes til vegger og tak som skal overmales med lateksmaling. Den passer bra på for eksempel murpuss, betong, sandsparklede overflater, trefiber-, spon- og gipsplater, vev og tidligere malte overflater. Siden Scotte Grunn ikke inneholder organiske løsemidler og filmdannere kan den med fordel brukes på daghjem, barnehager, førskoler, sykehus og andre allergiømfintlige miljøer. […Les mer]

  Den er også gunstig ut fra et arbeidsmiljøsynspunkt. Scotte Grund lukter utbetydelig ved maling og under tørking. Den har en meget god fylde og stopper underlagets sugeevne, dermed oppnås en jevn glans på dekkmalingen. Scotte Grunn har miljømerket for maling, EU-blomsten. Sveriges Astma- og Allergiforbundets anbefaling gjelder ikke under selve påføringen av malingen, men først 4 uker etter avsluttet maling. Vis forsiktighet og sørg for god ventilasjon mens malingen tørker (4 uker).

 • Scotte Lim og Grunnmaling – Lateksbasert lim- og grund beregnet på oppsetting av glassfiberstrie innendørs i tørre rom. Scotte Lim & Grund kombinerer i ett og samme produkt både liming og grunning, og dette gjøres «vått-i-vått». Dette gir en tidsbesparende og rasjonell oppsetting av vev. Overmaling kan gjøres med for eksempel Scotte- og Elegant Veggmaling. Scotte Lim & Grund er meget lett å stryke på, den gir et minimum av søl fra rullen og gir et godt underlag samt god fylde. […Les mer]

  Den kan nyanseres med Tonex brekkfarger i samme nyanse som den endelige fargen. Scotte Lim & Grund er godkjent i «Brandskydd ytskikt klass I» sammen med Scotte 3, 7 og 20 (Bevis 1712/90) med Tassoväv G 132 og G 135.

 • Scotte GT 7 – Matt akrylatlateksmaling med høy dekkevne. Scotte GT-7 benyttes hovedsakelig i kjøkken, stue, trappeoppganger og entreer. Den passer bra til for eksempel puss, betong, sandsparklede overflater, trefiber-, spon og gipsplater, vev, tapet og tidligere malte overflater. […Les mer]

  Scotte GT-7 hefter blant annet godt til overflater som tidligere er malt med lateks-, alkyd og oljemaling, og den egner seg derfor bra som reparasjonsmaling. Den lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Den gir en rund og myk kornethet med god vaskbarhet, tørker raskt og gulner ikke ved aldring. Dekkeevnen er meget god.

 • Scotte Isolergrund – Scotte Isolermaling er en hvit helmatt grunn- og dekkmaling med meget gode isoleregenskapet. Den er tett og hurtigtørkende.
  Godt egnet for overflater som er skadet av nikotin, vann eller brann, samt sot, noen typer tusjer og lignende.
 • Strukturmaling – Helmatt, hvit veggmaling som gir et grovt, pussliknende utseende. Strukturmaling benyttes for eksempel i hjemmemiljøer som fondvegg i dagligrom, ganger, stuer såvel som på peiser og i offentlige lokaler, restauranter og hoteller. […Les mer]

  Strukturfärg kan benyttes på for eksempel puss, betong og sandsparklede overflater. Strukturmaling har ubetydelig lukt ved maling og tørking. Med forskjellige verktøy, for eksempel malerrull, rotbørste, kalkbørste og tannet spatel, kan man utføre forskjellige mønstervariasjoner. Strukturmaling kan overmales med for eksempel Elegant Veggmaling dersom man ønsker en annen glans eller farge.

 • Scotte GT 5 – Scotte GT 5 er en helmatt akrylatmaling med ekstra bra dekkevne beregnet for vegger og tak innendørs, der det stilles øye krav på vaskbarhet og slitestyrke. Egner seg for de fleste underlag. Scotte GT 5 er spesielt godt egnet til tidligere malte flater reparasjonsmaling grunnet sin meget gode vedheft. Også meget godt egnet til ny- og ommaling på sparklede overflater, puss, betong, plater av spon, gips og trefiber, samt strie.
 • Nondrop Grunnmaling – Nondrop Grunnmaling er en helmatt, løsemiddelholdig alkydgrunning for vegg og tak.
  Beckers Nondrop Grunnmaling kan benyttes på både malte og umalte overflater innendørs i “tørre” rom – som for eksempel puss, betong, strie, tapet og plater av spon eller gips.