Maling for trefasade

 • Perfekt Akrylat – Er lett å stryke ut og renner og drypper ikke. Til ubehandlet eller tidligere behandlede flater utendørs. Perfekt Akrylatmaling er en halvmatt maling av høyeste kvalitet som holder fasaden fin i opptil 15 år. Til ubehandlet eller tidligere behandlede flater av tre, betong, fibersement, lettbetong, stål (forsinket, aluminium med flere). Malingen beskytter mot vær og vind, er lett å stryke ut og tørker raskt. Den gulner ikke og blir ikke sprø over tid, i tillegg til at malingen beholder farge og glans like fin over tid.
 • Perfekt Tregrunn – Perfekt Tregrunn er en alkyd og linoljebasert grunnmaling for trefasader og vinduer utendørs. Trenger inn i treverket og motvirker fuktopptak. Har en god dekkevne og gir bra feste for dekkmaling maling. Benyttes til ny- og ommaling av trefasader og andre tredetaljer.
  Meget lettstrøken med bra inntregningsevne og vedheft, samt langtidsbeskyttesle mot vannopptak, kritting og fargeforandring. Anbefales spesielt som grunning under Perfekt Akrylatmaling og Perfekt Vindusmaling. Ved maling av vinduer følg bruksanvisningen for Perfekt Vindusmaling.
 • Perfekt Täcklasyr – Gir en dekkende overflate som effektivt beskytter mot vær og vind, samtidig som den fremhever den vakre trestrukturen. Perfekt Dekkbeis er en alkydoljeakrylat hybrid, beregnet for ny- og ommaling av trefasader og andre treoverflater og tredetaljer som vinskier og lignende. Den unike sammensetningen av bindemiddel kombinerer de beste egenskapene fra tre ulike bindemiddelstyper. Perfekt Dekkbeis holder fargen, vanntynnet og tørker fort. […Les mer]

  Lett å stryke ut med bra inntregnign og vedheft, i tillegg til at den langtidbeskyttelse mot vannopptak, fargeforandring og kritting. Den gir en dekkende overflate som effektivt beskytter mot vær og vind, samtidig som den fremhever den vakre trestrukturen. Spesielt godt egnet på tidligere beisede fasader der man ønsker å bytte farge uten å miste trestrukturen. Perfekt Dekkbeis er skånsom mot miljøet. Beckers premiumprodukt./li>

 • Perfekt Träimpregnering – En impregnerende, tyntflytende olje til beskyttelse av skjøter, endeved og andre utsatte steder på tre utvendig. Perfekt Treimpregnering trenger dypt inn i treverket og gir en god beskyttelse mot vannopptak som igjen minsker sprekkdannelser i treverket og malingen.
 • Perfekt Oljemaling – En moderne, lettstrøken maling som ikke renner og som er tilpasset for maling av utvendige trefasader. Perfekt Oljemaling kan også benyttes til gjerder, vindskier, dører og lignende. Perfekt Oljemaling kan i tillegg benyttes til andre tredetaljer utendørs, men ikke på tak eller på horisontale flater. Perfekt Oljemaling gir en halvblank, lettstelt overflate som holder farge og glans lenge.
 • Fasadebeis – Fasadebeis er en alkyd-akrylat hybridbeis beregnet på ny- og ombeising av trefasader og annet treverk utendørs.Den unike sammensetningen av ulike typer bindemiddel gjør denne beisen meget lett å stryke ut, god vedheft og inntregning og holder fargen lenge. Fasadebeis fremhever treets naturlige mønster og motvirker sprekkdannelse og nedbrytning av treet.
 • Perfekt Matt – En matt akrylmaling som kan blandes i et utall av farger.
  Perfekt Matt gir en vakker matt overflate som beskytter fasaden lenge.
  Et mer fleksibelt og holdbart alternativ til tradisjonelle slammalinger.
 • Grunning V – Grunning V er en alkydgrunning for trefasader, vinduer og annet treverk utendørs.
  Den gir godt feste for dekkmaling maling og motvirker fuktopptak.
  Ved maling av vinduer følges anvisninger for Fönsterfärg V.
 • Akrylatmaling – Akrylatmaling er en halvmatt allround maling.
  Akrylatmaling er til ubehandlet eller tidligere behandlede flater av tre, betong, fibersement, lettbetong og stål (forsinket, aluminium med flere).
 • Tradition Tretjära – En blanding av furutjære og svilleolje i følge en tradisjonell oppskrift fra Hälsingland i Sverige.
  Tradition Tretjære trenger dypt ned i treet og gir en vannavisende overflate som beskytter og konserverer treet.
 • Tradition Linoljemaling – Er bygd på lange tradisjoner gennem flere hundrede år og er basert på linolje og sinkhvit. Tradition Linoljemaling har en meget høy andel bindemiddel og er nesten helt uten løsemiddel. […Les mer]

  Tradition Linoljemaling er beregnet til maling av tre utendørs, både nytt og tidligere malt treverk. Den trekker spesielt godt inn i porøst og dårlig treverk, og passer best til fasader, vinduer, gjerder og andre tredetaljer. Malingen kan også benyttes på jern, men da må det grunnes med Rustbeskyttelsesgrunn O.

 • Oljefärg V – Oljemaling V er en lettstrøken maling som ikke renner og som er tilpasset maling av trefasader. Den passer også bra til gjerder, vindskier, dører og lignende. Er halvblank. Oljemaling V er også mulig å male metalldetaljer (ikke tak eller liggende overflater).