Gulvmaling og gulvlakk

 • Gulvmaling Plus – Beckers Gulvmaling Plus passer bra til betonggulv innendørs. Den er en gulvmaling av høy kvalitet. Gulvmaling Plus kan også brukes på betongoverflater utendørs, som for eksempel trapper og balkonger, men krever da hyppigere vedlikehold ettersom utendørsklimaet bryter ned malingsfilmen raskere enn ved innendørs bruk.
  Gulvmaling Plus inneholder ingen sterke løsningsmidler og er derfor skånsom både for deg som bruker produktet og miljøet.
 • Beckers Gulvmaling V – Beckers Gulvmaling V er beregnet på betonggulv som er utsatt for normal slitasje. Den er en halvblank, lateksmaling og benyttes på gulv i kjellere, fyrrom, hobbyrom og lignende, det vil si overflater som utsettes for normal slitasje. Dersom man ønsker et mer attraktivt gulv med flerfargeeffekt, kan man strø på Beckers Gulvflinger og lakke over med Gulv Klarlakk, som gir en høyere glans og bedre slitestyrke. Gulvmaling V lukter ubetydelig ved maling og under tørking. […Les mer]

  Den er meget lett å påføre og den tørker raskt. Den reiser seg ikke ved overmaling av ulike malingsunderlag. Den har god bestandighet mot blant annet parafin, olje og fett.

 • EPX-V Primer Komp A – Benyttes som grunning på gamle og nye ubehandlede betonggulv innendørs. EPX-V Primer Komp A benyttes som heftgrunn på keramisk underlag, samt tidligere epoxymalte flater som skal ferdigmales med EPX-V Gulvmaling. EPX-V Primer har ubetydelig lukt ved påføring og herding.
  Den kan benyttes på vanlige maling uten risiko for fiberreisning. Takket være den korte tørketiden kan priming og ferdigmaling gjøre samme dag. […Les mer]

  Kontroller fuktigheten i underlaget med en fuktmåler eller plastfolie. EPX-V Primer er en matt, hurtigtørkende 2-komponent epoxyprimer.

 • Gulv Klarlakk V – Vanntynnbart
  Overmalingsbar etter 8 timer.
  Overflatetørr etter ca. 2 timer.
  5-7 m²/liter og behandling.
 • Gulvmaling Tre – Beckers Gulvmaling Tre er en gulvmaling av høy kvalitet beregnet på tregulv innendørs. Gulvmaling Tre inneholder ingen sterke løsningsmidler og er derfor skånsom både for deg som bruker produktet og miljøet.
 • EPX-V Primer Komp B – Denne herderforpakning er beregnet for blanding i EPX-V Primer Komp A.
  Matt
  Vanntynnbart
  Overmalingsbar etter 2 timer
  7-10 m²/liter og behandling
 • EPX-V Gulvmaling Komp A – En blank, 2-komponents epoksymaling beregnet på maling av betonggulv innendørs. Brukes når det kreves en maling med god kjemisk og mekanisk bestandighet. Utendørs har malingen en tendens til å «kritte». EPX-V Gulvmaling utgjør sammen med EPX-V Klarlakk og Gulvflinger et blankt malingssystem med høy slitestyrke.
 • EPX-V Gulvmaling Komp B – Denne forpakningen herder er beregnet tiliblanding i EPX-V Gulvmaling Komponent A.
  Vanntynnbart
  Overmalingsbar etter 6 timer.
  Maksimal slitestyrke oppnås etter ca. 7 døgn.
  7-10 m²/liter og behandling.
 • EPX-V Gulvlakk Komp B – Denne herdeforpakning er beregnet for blanding i Epx-V Gulvlakk Komp A.
  Høyblank
  Vanntynnbart
  Overmalingsbar etter 2 timer
  7-10 m²/liter og behandling
 • EPX-V Gulvlakk Komp A – EPX-V Klarlakk er en høyblank, 2-komponents epoksylakk beregnet på lakking av betonggulv. Brukes i system med EPX-V Gulvmaling og med Gulvflinger («gryneffekt») ovenpå malingen. Den gir en god kjemisk og mekanisk bestandighet. Utendørs har lakken en tendens til å «kritte» […Les mer]

  Takket være sin gode bestandighet er den velegnet til industri- og lagergulv, garasje- og vaskeromsgulv og lignende. EPX-V Klarlakk lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Den kan også benyttes ved overmaling på vanlige malingstyper uten risiko for reisning. Under arbeidet skal gjeldende sikkerhetsforskrifter følges.

 • Scotte Microplast – Scotte Microplast er en støvbinder for betong og andre mineraliske underlag. Den har høy alkalibestandighet og binder støv uten å missfarge overflaten. Scotte Microplast benyttes som støvbindende produkt. Den gir også en forsterkning av overflaten. […Les mer]

  Spesiellt benyttes den på betonggolv, fordi den trenger bra inn i porøsa og støvete underlag. Scotte Microplast kan benyttes på fersk betong, cirka 1 måned gammel. Den er ikke alkalisk og skader derfor ikke hud, glass og metall. Den er lett å påføre og gulner ikke.

 • Golv & Parkettlack matt – Golv & Parkettlack Matt er en klarlakk for behandling av alle slags tre- og parkettgulv. Brukes og så for gulvoverflater som er malt med Golvmaling Plus.
  Matt
  Vanntynnbart
  Overmalingsbar etter 4-6 timer.
  Overflatetørr etter ca. 1 time.
  8-10 m²/liter og behandling.
 • Golv & Parkettlack halvmatt – Golv & Parkettlack Halvmatt er en klarlakk for behandling av alle slags tre- og parkettgulv. Brukes og så for gulvoverflater som er malt med Golvmaling Plus.
  Halvmatt
  Vanntynnbart
  Overmalingsbar etter 4-6 timer.
  Overflatetørr etter ca. 1 time.
  8-10 m²/liter og behandling.
 • Golv & Parkettlack blank – Golv & Parkettlack Blank er en klarlakk for behandling av alle slags tre- og parkettgulv.Brukes og så for gulvoverflater som er malt med Golvmaling Plus.
  Blank
  Vanntynnbart
  Overmalingsbar etter 4-6 timer.
  Overflatetørr etter ca. 1 time.
  8-10 m²/liter og behandling.
 • Gulvflinger – Fargede plastflak som gir en dekorativ effekt ved maling av gulv.
  Kan brukes til våre gulvmalinger, for eksempel Sterke Gulv, EPX-V og Gulvmaling V (se respektive produkts malingsfakta).
  Glansfri
  Vanntynnbart
  100 g/3-4 m² og behandling.