Akrylmaling Produkter

 Se her alle Akrylmaling produkter

 

Malings-
produsenter
Klikk her for mer informasjon Produkter Produkt detalj
Scanox Green Room Panel En akrylmaling med god penselkvalitet helt uten løsemidler. Butinox Green Room Panel finnes i glansgradene 15 (silkematt) og 40 (halvblank). Malingen egner seg godt som mellom- og toppstrøk på lister, panel, dører og vinduer. Underlaget anbefales å grunnes først med Butinox Green Room Grunning.
Produktet finne i 1 liter og 3 liter og kan blandes i de fleste farger.
Scanox Betongmaling  TreStjerner Betongmaling er halvblank, vanntynnbar akrylmaling som anvendes innendørs på betonggulv og betongvegger. Betongmalingen er slitesterk, luktsvak og lett å påføre og påføres både på ubehandlede og tidligere malte betonggulv i kjeller, oppholdsrom, boder og lignende TreStjerner Betongmaling kan blandes i mange farger. Du kan også velge å olje betong
Beckers Perfekt Matt En matt akrylmaling som kan blandes i et utall av farger.
Perfekt Matt gir en vakker matt overflate som beskytter fasaden lenge.
Et mer fleksibelt og holdbart alternativ til tradisjonelle slammalinger.
Akrylatmaling Akrylatmaling er en halvmatt allround maling.
Akrylatmaling er til ubehandlet eller tidligere behandlede flater av tre, betong, fibersement, lettbetong og stål (forsinket, aluminium med flere).
Beckers Novasil Fasademaling Vannfortynnbar, silikonmodifisert akrylmaling for maling av nye og tidligere behandlede mineralske overflater utendørs og innendørs.
Flügger Easy Finish 40 Fyldig og dryppfri akrylmaling. En geléagtig konsistens som gjør den meget lett å male med, og den flyter og dekker godt. Gir en robust overflate, som er lett å rengjøre.
Bruk den innendørs på tre f.eks. på dører, dørkarmer, profilbredder, innfatninger og fotlister. Eller på jern og metal, som er rustbeskyttet. Anbefales ikke til f.eks. vinduskarmer og bordplater, hvor ting/gjenstander typisk annbringes. Bruk her Flügger Interiør High Finish, som er hardere i overflaten. I den første tid etter at emnet er malt, skal det behandles forsiktig for å ikke skade overflaten.
Easy Finish 70 Fyldig og dryppfri akrylmaling. En geléagtig konsistens som gjør den meget lett å male med, og den flyter og dekker godt. Gir en robust overflate, som er lett å rengjøre. Bruk den innendørs på tre f.eks. på dører, dørkarmer, profilbredder, innfatninger og fotlister. Eller på jern og metal, som er rustbeskyttet. Anbefales ikke til f.eks. vinduskarmer og bordplater, hvor ting/gjenstander typisk annbringes. Bruk her Flügger Interiør High Finish, som er hardere i overflaten. I den første tid etter at emnet er malt, skal det behandles forsiktig for å ikke skade overflaten.
Flügger Flurethan Gulvmaling Flurethan er en robust, diffusjonstett urethan gulvmaling. Produktet har meget god sammenflytning. Er lett rengjørlig, og slitesterk. Lukten fra en tørkende alkydmaling kan oppleves kraftig/ubehagelig. Lukten avtar med tiden under normal temperatur og luftfuktighet. For best mulig tørk, sørg for god ventilasjon og god temperatur. Velg alternativt akrylmaling som er vanntynnet og lukter vesentlig mindre.
Flügger Papirstrimmel Papirstrimmel du skal bruke når du strimler gipsskjøter
Sånn gjør du:
Start med å sparkle skjøtene med Flügger Sandplast LH+, legg papirstrimmelen i den våte sparkelmassen, trekk så forsiktig over med sparkleverktøyet, la det tørke i 24 timer. Når det er tørt sparkler du to ganger(med 24 timers tørk i mellom) med Flügger Sandplast LH+. Skruehull skal sparkles to ganger med Flügger Sandplast LH+. Avslutt med å slipe de sparklede flater og avstøv hele flaten. Når alt er tørt skal du grunne med Flügger Forankrings Grunn eller med en Flügger Grunnmaling.
Det beste sluttresultat for du hvis du maler to ganger med Flügger Flutex 5, akrylmaling, matt som toppstrøk på grunningen. Er det mer en 3mm mellom plateskjøtene, eller sår i platene, repareres det med Flügger Repa Quick.
Carboline Norge